Close

Kdo jsme

ArtContent Studio je kreativní „hub“ vydavatelství Premium Media Group. Mimořádně talentovaní specialisté z oblasti grafického designu a tvorby obsahu spojili své síly ve snaze vytvářet unikátní projekty na míru pro klienty nejen z oblasti působení vydavatelství PMG. ArtContent Studio tvoří sofistikované výstupy i celé kampaně pro přesně definované publikum s mimořádně efektivní působností a úzké propojení s vydavatelstvím Premium Media Group studiu významně usnadňuje šíření obsahu k vybrané cílové skupině.


Ať už se rozhodnete promlouvat ke svým partnerům, klientům, anebo zaměstnancům, vytvoříme vám sofistikovaný obsah, který bude přesně odpovídat vašemu záměru a projektu vtiskneme jedinečnou grafickou podobu.

Co umíme

Naším přínosem je profesionalizace, racionalizace, lepší zacílení a efektivita komunikace směrem k cílovým skupinám. Nabízíme tvorbu exkluzivního obsahu prostřednictvím široké škály formátů od PR článků, knih, klientských magazínů až po audiovizuální média.


Knihy
Magazíny
Články
Noviny
Výroční zprávy
Katalogy
Lookbooky
Podklady pro média
Loga a korporátní identita
Infografiky
Inzerce
Newslettery
Blogy
E-booky
Podcast
Výkonnostní kampaně

Obsah je král!

Content marketing významně zvyšuje počet potenciálních zákazníků. Nejen z toho důvodu do content marketingové strategie nejúspěšnější B2C marketéři dnes investují až 40 % marketingového rozpočtu. V průměru přitom stojí o 62 % méně než tradiční marketing. Vyplývá to z výzkumů agentur Siege Media a Wordstream.

Kvalita, kreativita, kontinuita

Naším cílem je prostřednictvím obsahového marketingu zvyšovat povědomí o značce u předem definovaných cílových skupin a spoluvytvářet předpoklady k růstu společnosti. Vytváříme dlouhodobé strategie založené na poskytování cílených a kontinuálních služeb, díky kterým dosahujeme za nízkých nákladů maximální efektivity.

Náš tým

Matej Šišolák

Dvacet let se pohybuje v oblasti médií a PR se zaměřením na architekturu, design a lifestyle. Má zkušenosti s tvorbou i efektivním vedením klientských časopisů nejrůznějšího zaměření. Řídí kreativní hub ArtContent Studio, jež se pod hlavičkou Premium Media Group specializuje na tvorbu obsahu a komunikačních strategií pro náročnou klientelu. Za svou kariéru působil na vedoucích pozicích například v Českém rozhlase, vydavatelství Jaga Media nebo JH&Archys.

Richard Alexander

Zkušený Art Director a tvůrce grafických konceptů ze všech oblastí lidské činnosti s důrazem na lifestyle, design a architekturu. Svoje jméno spojil s prestižními značkami jako je Ambiente Restaurants Group, ale i s řadou kulturních projektů. V současnosti vede z pozice Art Directora grafický tým vydavatelství Premium Media Group a jeho kreativního hubu ArtContent Studio.

Filip Turek

Kreativní specialista s desetiletými zkušenostmi z grafického studia České televize, ale také z předních reklamních agentur a vydavatelství (McCann & Ericsson). Zabývá se zejména DTP a tvorbou vizuálních kampaní.

Reference

KONTAKT

Zanechte nám zprávu, a my se Vám obratem ozveme zpět.

Korespondenční adresa a sídlo:
Premium Media Group,
Na Perštýně 2,
Praha 1, 110 00

Fakturační adresa:
Premium Media Group a.s,
IČ: 05176891
DIČ: CZ05176891
Na Florenci 1332/23,
Praha 1, 110 00

Email: info@premiummediagroup.cz
LinkedIn

Zobrazit na mapě